The making of…
Niet alleen dierenfotografie is een specialisatie waarin TradeMark Fotografie zich onderscheidt. Ook als fotograaf heeft werken met kinderen zo zijn eigen dynamiek als het gaat om onvoorspelbaarheid, vertrouwen winnen, spontaniteit en fun.

B DUTCH had naast nieuwe productfotografie ook behoefte aan toegepaste lifestyle fotografie om meer beleving mee te geven aan hun luxe badkamers. Na een gezamenlijke creatieve sessie werd er gekozen voor een buitenset met lekker vrolijk badderende kinderen. En dat betekende de nodige organisatie om de set te prepareren.
Het douchewater moet natuurlijk lekker warm zijn, het moet allemaal veilig zijn, er moet professionele begeleiding aanwezig zijn en het mag natuurlijk niet te lang duren en dus tot in de puntjes goed voorbereid zijn.
Maar de echte helden van zo’n shoot zijn natuurlijk de kinderen; in dit geval de twee ondeugende drie-jarigen Mexx en David.

Met al die ingrediënten en een juiste dosis enthousiasme, professionaliteit en geduld, komt het juiste eindresultaat bijna als vanzelf.

De fotografie wordt onder andere gebruikt voor de B DUTCH website, maar ook voor vrachtwagenbestickering en andere promotionele doeleinden.

Benieuwd naar de resultaten van de shoot? Klik hier.